Curaprox fogkefe nagyoknak

Általános tudnivalók

Az emberek többsége abban a tévhitben él, hogy minél keményebb fogkefét használ, annál alaposabban tisztítja meg fogait. Pedig a tökéletes szájhigiénia eléréséhez minél puhább szálakból álló fogkefére és a megfelelő szájápolási technikára van szükség. A nagyobb szálsűrűség ugyanis hatékonyabb tisztítást tesz lehetővé, míg a puhaság az érzékeny ínyt és fognyakat kíméli. A kemény fogkefék sörtéi túl ellenállóak ahhoz, hogy túlzott rányomás nélkül elérjék a kritikus területeket, ínyszélt. Emiatt alakulhatnak ki súlyos ínysérülések és válnak szabaddá az érzékeny fognyakak.

5460

Curaprox CS 5460 «ultra soft» 5460 szál – gyengéd és hatékony tisztítás MINDENKINEK

A Curaprox CS 5460 esetében több mint 5460 ultrafinom, sűrű csomózású CUREN® szál alkotja a hatékony és rendkívül puha kefefej tisztító felületét. Az egyes ultrafinom szálak -megfelelő használat mellett - sérülés nélkül tisztítják meg a nehezen elérhető fogfelszíneket és ínyt is. A Curaprox fogkefék rendkívül hatékony és kíméletes fogápolást biztosítanak mindenki számára. Az ilyen előnyös tulajdonságok különösen fontosak lehetnek érzékeny fogú emberek, illetve kismamák számára. Utóbbiak az ún. terhességi fogínygyulladás idején is sérülésmentesen tisztíthatják vele fogaikat. Továbbá elegáns nyolcszögletű nyél biztosítja a tökéletes irányítást fogmosás közben, minden irányban.

A nyolcszögletes kialakítású nyél biztosítja, hogy a fogkefét 45°-os szögben tartsuk a fogfelszínre. 45 fok

CS 3960 «supersoft» 3960 szál – a kíméletes egyezség a fogaknak

A magas (3960 db) sörteszámnak és a speciális CUREN® szálaknak köszönhetően ideális azoknak, akik a puha fogkefét kedvelik és szeretnék kíméletesen tisztítani fogaikat.CS 1560 «soft» 1560 szál – a tökéletes átmenet

A CS 1560 «soft» ideális azoknak, akik a kemény fogkeféhez vannak szokva, viszont fogaik épsége érdekében át szeretnének térni a puhább fogkefékre.

 

Curaprox Hydrosonic

A CURAPROX ÚJDONSÁGA, egy különlegesen puha és ultragyengéd szónikus elektromos fogkefe az egész család számára: a CURAPROX HYDROSONIC! A jól kiválasztott manuális fogkefék a helyes fogmosási technikával épp olyan jól tisztítanak, mint az elektromos fogkefék. Azoknak, akik szívesebben használnak elektromos fogkefét a Curaprox Hydrosonic szónikus fogkefe ideális választás. A szónikus technológiával kombinálva az ultrafinom és puha CUREN® szálak nem csak az ínyt és a fogakat tisztítják gyengéden, de a kritikus és nehezen elérhető területeket is. A nagy teljesítményű motor csaknem 42 000 rezgést biztosít percenként, a nyelén található mélyedések segítségével pedig megfelelő szögben tartjuk a fogkefét a fogakra és az ínyszélekre is, ezáltal minden alkalommal tökéletesen megtisztítjuk azokat.

A Curaprox fogkefékről

A svájci CURAPROX fogkefék rendkívül hatékony és kíméletes fogápolást biztosítanak mindenki számára. Előnyös tulajdonságaik különösen fontosak lehetnek, ha érzékenyek a fogaid, illetve kismama vagy. Utóbbi esetben az ún. terhességi fogínygyulladás idején is sérülésmentesen tudod tisztítani fogaidat ezekkel a fogkefékkel. 36 féle élénk színben kapható, a nyolcszögletű nyélnek hála pedig minden helyzetben tökéletesen irányíthatod Curaprox fogkefédet.

Miért népszerű a Curaprox fogkefe?

Mióta megalkottuk, semmit sem változtattunk a CURAPROX fogkeféken. Miért is tettük volna? A szakemberek bátran ajánlják,a páciensek pedig szívesen használják. Az egyik lelkes használónk például azt mondta: „A fogaim beleszerettek a CURAPROX fogkefébe.” Kell ennél több? A rendkívül kíméletes, színes és letisztult formájú CURAPROX fogkefékkel a fogápolás nem nyűg többé, hanem kimondottan élvezet!

Az oldal tetejére
Facebook