Curaprox fogkefe kicsiknek

CURAbaby – mert a szájápolást nem lehet elég korán kezdeni

A CURAbaby csörgő, rágóka és masszírozós fogkefe egyben, ami szervezetbarát, törhetetlen, nyálnak és rágásnak ellenálló anyagból készül, káros színező- és puhítóanyag felhasználása nélkül. Már az első hónapoktól ideális a kisbabád érzékeinek fejlesztésére: látás, hallás, szájérzékelés. Tapasztalni fogod, hogy fogzás idején szívesen rágja sokféle, puha és kemény felületét. Enyhíti, a fogzással járó fájdalmat mivel fokozza a vérkeringést és a nyálkiválasztást. Nagy előnye még, hogy gyógyszer alkalmazása nélkül átvészelhető ez a fájdalmas időszak.

CURAkid CK 4260 fogkefe – az első tejfog áttörése után 

Az egyedi kialakítású CURAkid kisgyermek-fogkefe a CURAbaby babarágóka utáni következő lépés. A nagyon puha CUREN® szálakból álló kicsi, keskenyedő kefefeje puha gumiborítással van ellátva, így gyermeked elkerülheti az érzékeny íny felsértését. A CURAPROX gyermekfogkefének hála az ő számára is jó élménnyé válik a fogmosás.  A CURAkid gyermekfogkefe további nagy előnye, hogy a gyermek már a kezdetektől a puha fogkeféhez szokik hozzá, így később szinte soha nem fog kemény fogkefét használni.

Curaprox SMART - 5 éves kortól

Kicsi és ötletes! A felnőtteknek szóló sikeres CS 5460 ultrasoft fogkeféből kiindulva készült az 5 évesnél idősebb gyermekeknek. Tulajdonképpen a CS smart segítségével a gyerekek boldogan és valóban helyesen moshatnak fogat. A rendkívül kicsi fej mindenhova elér. Nyolcszögletű nyele biztosítja, hogy fogmosáskor a megfelelő, 45°-os szögben tartsuk a fogkefét. Hihetetlen, de a kefefej 7600 db Curen® szálat tartalmaz. Ez nagyjából kétezerrel több, mint ami a felnőtt fogkefében található, ráadásul ezek a szálak még vékonyabbak, csupán 0,08 mm átmérőjűek. Ez teszi a CS smart fogkefét hihetetlenül gyengéddé az ínyhez és a fogakhoz, miközben kíméletlen a plakkal szemben. Vegyes pasztell színkombinációkban kapható.

 

 
Az oldal tetejére
Facebook